Privacy statement

English

 

Privacy statement Corner 35:

Corner 35, located at Het Hoekstuk 35 in Heiloo, Netherlands, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

 

Contact details

www.corner35.com
Info@corner35.com
Heiloo, Netherlands


Personal data that we process

Corner 35 processes your personal data because you use our services and / or because you provide these data to us yourself. Below you will find an overview of the personal data that we process:

- First and last name
- Address data
- Telephone number
- E-mail address
- Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by telephone
- Bank account number


Particularized/extraordinarily and/or sensitive personal data that we process

Our website and/or service does not intend to collect data about website visitors under the age of 16. Unless they have permission from parents or guardian. However, we cannot check whether a visitor is older than 16.
We therefore advise parents to be involved in the online activities of their children, to prevent data about children being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without that permission, please contact us at info@corner35.com and we will remove this information.


For what purpose and on what basis we process personal data

Corner 35 processes your personal data for the following purposes:

- Handling your payment
- Sending our newsletter and/or advertising brochure
- Being able to call or e-mail you if necessary to be able to perform our services
- Inform you about changes to our services and products
- Offer you the possibility to create an account
- To deliver goods and services to you
- Corner 35 also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as data that we need for our tax return.

The basis for storing the above data is the following:

- Because it is necessary to process the data for the implementation of the agreement with the customer
- Because processing is necessary for Corner 35 to comply with a legal obligation, such as tax returns and associated retention periods


Automated decision making

Corner 35 does not make decisions on the basis of automated processing about matters that can have (significant) consequences for people. These are decisions that are made by computer programs or systems, without a human being (such as a Corner 35 employee) in between.


How long do we keep personal data

Corner 35 does not store your personal data for longer than is strictly necessary to realize the purposes for which your data is collected. We use the following retention periods for the following categories of personal data:

Personal details: 7 years.                         Reason: tax return law
Address details: 7 years.                          Reason: tax return law
Bank details (if applicable): 7 years.      Reason: tax return law.


The sharing of personal data with third parties

Corner 35 does not sell your information to third parties and only provides this if this is necessary for the implementation of our agreement with you or to comply with a legal obligation.

We are supported by an accountant who inspects the invoices and bank details of Corner 35, so that personal details are also visible to him/her.

We enter into a processing agreement with companies that process your data on our behalf to ensure the same level of security and confidentiality of your data.


Cookies, or similar techniques, that we use

Corner 35 uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. Corner 35 uses cookies with purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferred settings are remembered.
These cookies are also used to make the website work properly and to optimize it.
In addition, we place cookies that track your surfing behavior so that we can offer customized content and advertisements.
On your first visit to our website, we have already informed you about these cookies and have asked permission to place them. You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it no longer stores cookies.
In addition, you can also delete all information that was previously saved via the settings of your browser.

Google Analytics

Corner 35 uses Google Analytics to analyze usage on the website. Corner 35 has entered into a processor agreement with Google Analytics. The visitors' IP addresses are masked, the 'share data' option is disabled and no other services are used with the Google Analytics cookies.


View, modify or delete data

You have the right to view, correct or delete your personal data. In addition, you have the right to withdraw your possible consent to data processing or to object to the processing of your personal data by Corner 35.
And you have the right to data transferability.

This means that you can submit a request to us to send the personal data, that we hold about you in a computer file, to you or another organization assigned by you. You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for withdrawal of your consent or objection to the processing of your personal data to info@corner35.com. To ensure that the request for inspection has been made by you, we request that you send a copy of your proof of identity with the request. Make sure to blacken in this copy your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen service number.
This is to protect your privacy. We will respond to your request as quickly as possible, but within four weeks.
Corner 35 would also like to point out that you have the possibility to file a complaint with the national data protection authority, the Dutch Data Protection Authority. You can do this via the following link: https://autoriteit Individual data.nl/nl/contact-with-de-autoriteit- Individual data/tip-ons


How we protect personal data

Corner 35 takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent abuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized changes. If you have the impression that your data is not properly protected or there are indications of abuse, please contact our customer service or via info@corner35.com

 

Privacyverklaring

Nederlands

 

Privacyverklaring Corner 35:

Corner 35, gevestigd aan Het Hoekstuk 35 in Heiloo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens

www.corner35.com
Info@corner35.com
Heiloo, Nederland


Persoonsgegevens die wij verwerken

Corner 35 verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@corner35.com, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Corner 35 verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Corner 35 verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

De grondslagen voor het bewaren van bovenstaande gegevens zijn de volgende:

- Omdat het noodzakelijk is de gegevens te verwerken voor de uitvoering van de overeenkomst met de klant
- Omdat de verwerking voor Corner 35 noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals de belastingaangiften en bijbehorende bewaartermijnen


Geautomatiseerde besluitvorming

Corner 35 neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Corner 35) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Corner 35 bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Personalia: 7 jaar.                                                      Reden: belastingwet
Adresgegevens: 7 jaar.                                            Reden: belastingwet
Bankgegevens (indien van toepassing): 7 jaar.   Reden: belastingwet.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Corner 35 verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij worden ondersteund door een boekhouder die de facturen en bankgegevens van Corner 35 inziet, waardoor persoonlijke gegevens ook voor hem/haar zichtbaar zijn.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Corner 35 gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.
Corner 35 gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.
Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Google Analytics

Corner 35 maakt gebruik van Google Analytics om het gebruik op de website te analyseren. Corner 35 heeft met Google Analytics een bewerkersovereenkomst afgesloten. Het IP-adres van de bezoekers is gemaskeerd, de optie 'gegevens delen' is uitgezet en er worden geen andere diensten gebruikt met de Google Analytics-cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Corner 35 en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@corner35.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Corner 35 wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Corner 35 neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@corner35.com

We use cookies to improve our website, to analyze the traffic on the website, to make the website work properly and to link to social media.
By clicking Yes, you consent to the placement of all cookies as described in our privacy and cookie statement.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.