Home is where the bead is - Oost west, kraal best

Home is where the bead is - Oost west, kraal best


Voor Nederlands, scroll naar beneden
Wearing jewelry is a way for me to express myself.
I feel comfortable wearing jewelry that suits me. I feel at home.

When I get out of bed in the morning I have to choose two things: my clothes and my jewelry.
And these two are therefore coordinated with each other. And also with my mood.
Sometimes I feel like something cheerful and other times I prefer something very neat.
I can express myself through jewelry.

Your mood and jewerly
The silver miniatures that I make for my own Corner 35 collection help me with that. When I walked on the beach the day before, I suddenly feel like wearing my octopus pendant or my 'flowing waves' bead. Whenever I feel overwhelmed by life (that's how I feel quite often) I wear my roller coaster cart bead.
It reminds me that life can be like a rollercoaster, with ups and downs. The ‘downs’ can be challenging, but the ‘ups’ are waiting for you.

I have a wooden chest in my living room in which I keep my private bead collection. Also the beads from other brands. So as soon as I want to think about something else or just want to enjoy all the beautiful jewelry I have, I take the box on my lap.
Then I can dive into a different world with a beach, forest, polar bears and mushroom houses.

Nice memories
I string the bracelet or necklace that I need at that moment. I carry it with me all day or put it somewhere where I can look at it every now and then. Wherever I am, I can always take a part of myself with me this way. There is a memory attached to every piece of jewelry.
This way I always feel at home.

I make my handmade jewelry with the idea of ​​bringing this same feeling to others as well.
I hope they bring you joy, comfort and happiness.
What does jewelry mean to you?


Love, Wendy

 

P.S. Would you like to see in what traditional way I make my jewelry for you? Then click here.Oost west, kraal best!

Sieraden zijn een manier voor mij om mezelf uit te drukken.
Ik voel me op mijn gemak als ik sieraden draag die bij mij passen. Ik ben thuis.

Als ik in de ochtend mijn bed uit kom moet ik twee dingen kiezen: mijn kleding en mijn sieraden.
En deze twee worden dan ook op elkaar afgestemd. En op mijn humeur.
De ene keer heb ik zin in iets vrolijks en de andere keer liever iets wat heel netjes is.
Ik kan mezelf uitdrukken door middel van sieraden.

Je stemming en sieraden
De zilveren miniaturen die ik maak voor mijn eigen collectie helpen mij daarbij. Als ik op het strand ben geweest die dag ervoor heb ik ineens zin om mijn octopushanger te dragen of mijn ‘flowing waves’ kraal. Wanneer ik het gevoel heb overrompeld te zijn door het leven (zo voel ik mij vrij vaak) draag ik mijn achtbaankarretje.
Die helpt me eraan herinneren dat het leven een achtbaan kan zijn met pieken en dalen. De dalen zijn even vervelend maar de pieken komen er vanzelf weer aan!

In de woonkamer ligt een kist waar ik mijn privé kralencollectie in bewaar. Ook de kralen van andere merken. Dus zodra ik ergens anders aan wil denken of gewoon even wil genieten van alle mooie sieraden die ik heb, neem ik mijn kist op schoot.
Dan kan ik even in een andere wereld duiken met strand, bos, ijsberen en paddenstoelenhuisjes.

Fijne herinneringen
Ik rijg de armband of het collier waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ik draag het de hele dag bij me of leg het ergens waar ik er af en toe naar kan kijken. Waar ik ook ben, ik kan altijd een stukje van mezelf meenemen. Aan elk sieraad kleeft een herinnering.
Op deze manier voel ik mij altijd thuis.

Mijn handgemaakte sieraden maak ik met het idee dit ook voor anderen te kunnen betekenen. 
Ik hoop dat ze je blijdschap, troost en geluk brengen. 
Wat betekenen sieraden voor jou?

Liefs, Wendy


P.S. wil je zien op welke ambachtelijke wijze ik mijn sieraden voor je maak? Klik dan hier.0 Comments

No comments yet

Leave a comment

Cancel

Cookies

We use cookies to improve our website, to analyze the traffic on the website via the Facebook pixel and others, to make the website work properly and to link to social media. By clicking Yes, you consent to the placement of all cookies as described in our privacy and cookie statement.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren door middel van o.a. de Facebook Pixel, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.